Chaletpark
De Klink

Neem contact op

De directe omgeving van Chaletpark De Klink biedt veel mogelijkheden voor een ieder die houdt van ruimte, rust en groen. Het aan de jachthaven grenzende strand en de uitgestrekte bos- en natuurgebieden, geven u de mogelijkheid prachtige wandel- en fietstochten te maken. Ook vanaf het Veluwemeer kunt u prachtige tochten maken. De vele uitstapjes en recreatiemogelijkheden in de omgeving maken uw verblijf tot een geweldige ervaring.

Mogen wij u enkele ideeën aandragen?

Omgeving van De Klink

Elburg

Eén van Nederlands meest bezienswaardige oude stadjes is Elburg, omringd door prachtige wallen, visrijke grachten en brokkelige stukken stadsmuur. In het voormalige Agnietenkooster in de vesting is het gemeentemuseum gevestigd. Het beschikt over een rijke collectie. Ook de kazematten, de Vischpoort en de toren van de Grote Kerk behoren tot het museum. Een authentiek element van de Elburger geschiedenis is de botter. Elburg kent daarom ook een officiële varende monumenten.

Harderwijk

De mooie hanzestad Harderwijk is omsingeld door stadsmuren die voor een groot deel nog intact zijn. Naast deze bezienswaardigheid uit de oudheid, kent Harderwijk ook moderne schatten, bijvoorbeeld het Aquaduct. Aan weerszijden van het aquaduct is een groot pakeertransferium voor dagjesmensen, voor als u bijvoorbeeld naar het Dolfinarum wilt. Harderwijk beschikt ook over een Cultureel Centrum met een theaterzaal met 538 vaste zitplaatsen. In het Stadsmuseum Harderwijk bevinden zich circa 10 ruimten waarin u de belangrijkste elementen uit de rijke en veelzijdige geschiedenis van de stad kunt zien.

Biddinghuizen

De liefhebbers van attractieparken kunnen terecht bij Walibi World. Dit attractiepark (voorheen Six Flags) behoort tot StarParks, een groep bestaande uit zeven parken van hoge kwaliteit in Europa. Walibi is op loop- en fietsafstand van De Klink.

Lelystad

Deze jonge stad veroverde in 1967 definitief een plek op het ‘Nieuwe Land’ en heef nog niets van haar pioniersgeest verloren. Lelystad Airport is de grootste luchthaven voor de General Aviation in Nederland. Een cultureel toeristische attractie van hoog niveau is de Bataviawerf. Nergens ter wereld staat u zo dicht bij de scheepsbouw van de Nederlandse Gouden Eeuw als hier. Vlakbij kunt u terecht voor een groot aanbod van nationale en internationale topmerken op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. In Batavia Stad outlet shopping koopt u topmerken met kortingen van minimaal 30 % op de reguliere verkoopprijs. De Batavia-Haven, een gloednieuwe in 2002 geopende haven ligt hier om de hoek. Deze haven is de voornaamste thuishaven van de Hanzestad Compagnie, een koepel van meer den 50 zelfstandige charterschippers. In het Nieuw Land Erfgoedcentrum kunt u de geschiedenis van Flevoland onderzoeken. Alles voor het buitenleven vindt u in Groene Velden, 56 hectare ecologische bedrijvigheid op de voormalige zeebodem in Lelystad.

Wandelen

Fietsen

Varen

Interesse in een chalet? Neem dan contact met ons op!

Contact