Jachthaven
De Klink

Reserveer een ligplaats

Schitterend gelegen aan de polderzijde van het Veluwemeer, vindt u Jachthaven De Klink. Onze intieme en sfeervolle jachthaven heeft 71 ligplaatsen vanaf zes tot en met zestien meter. De maximale diepgang is twee meter. Jachthaven De Klink heeft goede sanitaire voorzieningen.

Onze jachthaven biedt nog de nodige plaatsen die verhuurd kunnen worden per seizoen. Uiteraard zijn passanten van harte welkom en kunnen rekenen op een hartelijk ontvangst.

Het nabij gelegen exclusieve Chaletpark De Klink en het kwaliteitsrestaurant De Klink 2.0 maken het plaatje compleet.

Per boot is onze jachthaven aan het Veluwemeer toegankelijk vanaf het Wolderwijd over het aquaduct bij Harderwijk en vanaf het Drontermeer door de brug bij Elburg. Met de auto is De Klink vanaf Amsterdam, Utrecht, Arnhem in ongeveer 45 minuten te bereiken.

Reserveren

Op zoek naar een ligplaats voor uw boot tijdens uw vakantie, dagje uit of een langere periode? Jachthaven de Klink is perfect gelegen aan het veluwemeer en bied u uitstekende toegang tot de prachtige omgeving.

Reserveer

Faciliteiten

De omgeving rond Jachthaven de Klink is bruisend en vol leven. Interessante plaatsen om te bezoeken, gezellige dagjes uit en activiteiten voor het hele gezin!

Meer lezen

Tarieven

Bekijk hier de (seizoens)prijzen en tarieven voor het aanleggen van uw boot

Lees meer

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over reserveringen, mogelijkheden of tarieven? Neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Neem contact op