Dineren
Bij Restaurant De Klink 2.0
Culinair genieten langs de waterkant met een uitgebreid en divers diner.
Heerlijke gerechten, bereid door onze chefs met verse streekproducten, in een huiselijke sfeer.
Voorgerecht
Carpaccio
11,50
Met truffelmayonaise, pijnboompitjes, kaas flakes
Knoflookgamba’s
10,50
in huisgemaakte knoflookolie, geserveerd met brood
Tomatensoep
5,75
Huisgemaakt
Geroosterde Biet
10,50
met geitenkaascreme en basilicumgel
Naanbrood
10,50
huisgemaakt naanbrood, met warme gekruide groenten, hummus en feta
Zalmtartaar
11,50
met avocadocreme en wasabicrumble
Hoofdgerecht
Geserveerd met frites
Shortrib
20,95
gemarineerde shortrib met huisgemaakte honingglace en seizoensgroenten
Heilbot
21,50
met een krokante korst, zon gedroogde tomaten en geraspte kaas
Bavette
22,95
met chimichuri en seizoensgroenten
Veluwse Eendenborst
20,95
met huisgemaakte jus van sinaasappel en seizoensgroenten
Cannelloni
19,75
met spinazie, pompoencreme en seizoensgroenten
Millefeuille
18,50
gevuld met rode linzen curry
Bij te bestellen:
Zoete aardappel frites: 3,75
Extra mayo: 0,50
Desserts
American Pancakes
8,75
3 pancakes met maple sirop, bolletje ijs en vers fruit
Sorbet
7,25
3 soorten sorbetijs, vers fruit en slagroom
Eton Mess
8,75
huisgemaakt met vers fruit en meringue
Coupe 2.0
7,75
Vanille ijs met advocaat, walnoten en warme chocolade
Tulp
8,25
tulp van witte chocolade baveroise met mandarijnvulling